+31(0) 622145200

Hilversum Fit voor bedrijfsleven

Coachtraject Hilversum fit is beschikbaar voor het bedrijfsleven op locatie van de opdrachtgever. Met het doel medewerkers meer energie te geven om dagelijks te kunnen presteren. Het coachtraject is gericht op de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers. De inhoud van gesprekken en fysieke metingen zijn vertrouwelijk en alleen inzichtelijk voor de coach en de medewerker.

Als organisatie profiteert u van fitte medewerkers die zich gewaardeerd voelen, minder ziekteverzuim hebben, beter gemotiveerd zijn en beter presteren.

Het coachtraject Hilversum fit begint met een intake op de drie batterijen Fysiek, Mentaal en Emotioneel. Daarbij kunt u aan de volgende onderwerpen denken:

Fysiek: Voeding, beweging en sport, slaap, ontspanning, roken en drinken en lichamelijke conditie.

Mentaal: Concentratie, focus, doelen stellen, plannen, prioriteiten aanbrengen, zelfsturend vermogen, communicatievaardigheden.

Emotioneel: Emoties tonen en delen, succes en falen, voldoening, plezier, zelfvertrouwen, balans werk en privé.

Deze drie batterijen hebben direct invloed op elkaar en op de dagelijkse energie van uw medewerkers. Het is noodzakelijk een goed beeld te hebben in welke mate deze batterijen zijn opgeladen en welke invloed uw medewerkers daar zelf op hebben. Elke dag maken zij bewust en onbewust keuzes die direct van invloed zijn op de energie om te presteren. Het leren maken van andere keuzes en het veranderen van gedrag helpt uw medewerkers meer energie te krijgen en hier zelf verantwoordelijkheid voor te nemen. En ook kleine gedragsveranderingen kunnen grote effecten hebben.

De intake bestaat uit een uitgebreid gesprek over deze onderwerpen, het meten van gewicht, middelomtrek en bloeddruk en het bepalen van de persoonlijke doelen voor het coachtraject. Het totale traject bestaat uit een intake, 2 coachgesprekken en het eindgesprek. In dit afrondende gesprek meten we nogmaals gewicht, middelomtrek en bloeddruk en bekijken we de voortgang op de persoonlijke doelen. Met het doel dat uw medewerkers door enkele gedragsveranderingen en bewuste keuzes meer energie hebben en dit zelfstandig kunnen volhouden.

Kosten Hilversum Fit voor bedrijfsleven:

125,00 euro exclusief BTW (en reiskosten van 0,25 cent per km) per intake / eindgesprek (75 min).

100,00 euro exclusief BTW (en reiskosten van 0,25 cent per km) per coachgesprek (60 min).

450,00 euro exclusief BTW (en reiskosten van 0,25 cent per km) per deelnemer voor totaal traject Hilversum Fit.

* Optioneel (zie uitleg onder aan de pagina):

125,00 euro exclusief BTW voor de afname van de Persoonlijke Identiteit Test in een coachtraject.

* Aan de basis van elke prestatie staat je gedrag. Dit gedrag wordt aangestuurd door verschillende persoonlijkheidskenmerken. In een coachtraject kun je aan de hand van de Persoonlijke Identiteit Test (PIT) inzicht krijgen hoe jij op deze persoonlijkheidskenmerken scoort en hoe dit je gedrag vormt. Dit helpt je bij het bepalen en behalen van je persoonlijke doelen in een coachtraject.

De PIT meet de volgende persoonlijkheidskenmerken: Leiderschap, Conflicthantering, Samenwerking, Flexibiliteit, Emotionele Stabiliteit, Prestatiegerichtheid en Zorgvuldigheid. Aan de hand van de scores op deze kenmerken wordt een helder en zeer herkenbaar profiel gemaakt.

De PIT bestaat uit 42 vragen en is een ipsatieve test. Dat betekent dat bij het invullen 42 keer uit 2 stellingen de stelling van je persoonlijke voorkeur gekozen moet worden. De test is hierdoor zeer toegankelijk en voor een iedereen geschikt.