+31(0) 622145200

Coachtraject Hilversum Fit

Ga fit de zomer in! Start nu het coachtraject Hilversum Fit en betaal voor 4 coachgesprekken, inclusief een beginmeting en een eindmeting, slecht 250,00 euro inclusief BTW!

Het coachtraject Hilversum Fit begint met een intake op de drie batterijen Fysiek, Mentaal en Emotioneel. Daarbij kun je aan de volgende onderwerpen denken:

Fysiek: Voeding, beweging en sport, slaap, ontspanning, roken en drinken en je lichamelijke conditie.

Mentaal: Concentratie, focus, doelen stellen, plannen, prioriteiten aanbrengen, zelfsturend vermogen, communicatievaardigheden.

Emotioneel: Emoties tonen en delen, succes en falen, voldoening, plezier, zelfvertrouwen, balans werk en privé.

Deze drie batterijen hebben direct invloed op elkaar en op jouw dagelijkse energie. Wil jij elke dag energie hebben om te kunnen presteren is het noodzakelijk een goed beeld te hebben in welke mate deze batterijen bij jouw zijn opgeladen en welke directe invloed jij daar op hebt.

De intake bestaat uit een uitgebreid gesprek over deze onderwerpen, het meten van je gewicht, middelomtrek en bloeddruk en het bepalen van je persoonlijke doelen voor het coachtraject. Het totale traject bestaat uit een intake, 2 coachgesprekken en het eindgesprek. In dit afrondende gesprek meten we nogmaals gewicht, middelomtrek en bloeddruk en bekijken we de voortgang op je persoonlijke doelen. Mijn doel is dat jij door enkele gedragsveranderingen en bewuste keuzes meer energie hebt en dit zelfstandig kunt volhouden.

Neem nu contact op voor een intake:

06 22145200 of tjarko@tjarkotraining.nl

Kosten van het coachtraject Hilversum fit zijn:

Particulier:

95,00 euro inclusief BTW per intake / eindgesprek (75 min).

75,00 euro inclusief BTW per coachgesprek (60 min).

* Optioneel (zie uitleg onder aan de pagina):

125,00 euro inclusief BTW voor de afname van de Persoonlijke Identiteit Test in een coachtraject.

Zakelijk:

110,00 euro exclusief BTW per intake / eindgesprek (75 min).

90,00 euro exclusief BTW per coachgesprek (60 min).

* Optioneel (zie uitleg onder aan de pagina):

125,00 euro exclusief BTW voor de afname van de Persoonlijke Identiteit Test in een coachtraject.

* Aan de basis van elke prestatie staat je gedrag. Dit gedrag wordt aangestuurd door verschillende persoonlijkheidskenmerken. In een coachtraject kun je aan de hand van de Persoonlijke Identiteit Test (PIT) inzicht krijgen hoe jij op deze persoonlijkheidskenmerken scoort en hoe dit je gedrag vormt. Dit helpt je bij het bepalen en behalen van je persoonlijke doelen in een coachtraject.

De PIT meet de volgende persoonlijkheidskenmerken: Leiderschap, Conflicthantering, Samenwerking, Flexibiliteit, Emotionele Stabiliteit, Prestatiegerichtheid en Zorgvuldigheid. Aan de hand van de scores op deze kenmerken wordt een helder en zeer herkenbaar profiel gemaakt.

De PIT bestaat uit 42 vragen en is een ipsatieve test. Dat betekent dat bij het invullen 42 keer uit 2 stellingen de stelling van je persoonlijke voorkeur gekozen moet worden. De test is hierdoor zeer toegankelijk en voor een iedereen geschikt.

** Het is mogelijk dat een gedeelte van de kosten uit de aanvullende zorgverzekering wordt vergoed, ik adviseer je dit na te kijken in de polis van je zorgverzekeraar.