+31(0) 622145200

Training

Wat zijn de basisvoorwaarden van topsporters om structureel te kunnen presteren. Welke keuzes maken zij dagelijks om de energie te vergroten en welk gedrag leidt tot prestaties? En vooral belangrijk voor uw organisatie, hoe kunnen medewerkers deze informatie direct naar de eigen (werk)omgeving vertalen? Hoe kunnen zij werken met een Topsportmentaliteit.

Medewerkers leren te kijken naar de samenhang tussen fysiek, mentaal en emotioneel en welke invloed dit heeft op het gedrag en de prestaties. Daarnaast wordt in de training vooral het zelfsturend vermogen van de medewerkers vergroot en het inzicht gegeven dat kleine veranderingen in gedrag tot grote verschillen in energie en prestaties kunnen leiden.

Medewerkers leren wat stress is en hoe ze met stress kunnen presteren. Ze leren wat de invloed van stress is op het lichaam, op de mentale vaardigheden en op hun emoties. Door meer inzicht te krijgen in het eigen gedrag onder druk kan stress worden omgezet in een hulpmiddel om te presteren. De training geeft de organisatie en haar medewerkers hier duidelijke richtlijnen voor.

De training Werken met een Topsportmentaliteit vergroot de energie van uw medewerkers en maakt ze bewust van de eigen invloed op deze energie, ook bijvoorbeeld wanneer de organisatie en de werkomgeving verandert.

Voor een combinatie van de training Werken met een Topsportmentaliteit met de online training Werken met een Topsportmentaliteit kunt u contact opnemen voor meer uitleg en een offerte op maat. De combinatie van de online training en de groepstraining verhoogt de betrokkenheid van de deelnemers bij de training en geeft meer opvolging en rendement aan de training.

Tjarko Erdtsieck – 06 22 145200

Wil je liever zelf aan de slag om je prestaties te verbeteren? Dat kan via de online training “Werken met een Topsportmentaliteit”. Klik op de onderstaande link om meer te leren over deze training.

http://www.studytube.nl/courses/1035/werken-met-een-topsportmentaliteit?company_id=244

 

Maatwerk trajecten bedrijfsleven

Vanuit de filosofie van "Werken met een Topsportmentaliteit" zijn verschillende maatwerk trajecten mogelijk. Een maatwerk traject kan bestaan uit de volgende onderdelen: Training op locatie. Online training. Coaching. Maatwerk is mogelijk voor de volgende onderwerpen: Energie om te presteren, de samenwerking tussen fysiek, mentaal en emotioneel. Doelen stellen Inzicht in gedrag en prestaties (teams) Feedback Presten met stress De ...

Teambuilding bedrijfsleven en sport

In de teambuilding staan de gedragsvoorkeuren van de deelnemers centraal. Deelnemers vullen voorafgaand aan de workshop de PIT  in, dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag. De PIT is een ipsatieve test waarbij de deelnemer 42 keer een keuze moet maken tussen twee stellingen. Op basis van deze voorkeuren komt ...

Online training Werken met een Topsportmentaliteit

Elke dag moet je presteren op je werk, thuis of het sportveld. Welke keuzes maak jij bewust en onbewust om deze prestaties mogelijk te maken? En kun je ook blijven presteren als de druk op je werkzaamheden toeneemt? In de online training "Werken met een topsportmentaliteit" leer je hoe jij fysiek, ...