+31(0) 622145200

Tjarko Erdtsieck

Professioneel:

Afgestudeerd psycholoog en sportpsycholoog aan de universiteit van Amsterdam.

In de algemene psychologie gaat mijn interesse uit naar de sociale psychologie (het gedrag van personen en groepen) en de ontwikkelingspsychologie (het aanleren van gedrag en vaardigheden).

In de sportpsychologie heb ik mij verdiept in het gedrag van topsporters. Welke keuzes maken topsporters dagelijks dat hen in staat stelt prestaties te leveren, ook onder druk. Kun je dit gedrag ook trainen en vertalen naar andere situaties waar gepresteerd moet worden? En wat zijn naast het gedrag de basisvoorwaarden om te kunnen presteren? Basisvoorwaarden die jij en ik ook nodig hebben om dagelijks goed te kunnen presteren.

Deze kennis uit de psychologie combineer ik met mijn passie voor sport en mijn ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en als professioneel trainer en coach. Het komt samen in Tjarko Training en Coaching. Training en coaching met een topsportmentaliteit, gericht op het vergroten van jouw energie en het verbeteren van je prestaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijk:

Ik woon in Hilversum met mijn vrouw en twee kinderen.

Ik sport graag en probeer zo veel mogelijk tijd vrij te maken voor voetbal, golf, hardlopen en tennis. Ik geniet ook van het bezoeken van wedstrijden op elk niveau, van het 4 tegen 4 voetbal van mijn zoontje tot aan nationale of internationale topsportevenementen.

Naast sporten zorgt veel buiten zijn met mijn gezin, regelmatig op stap gaan met mijn vrouw en vrienden, lezen, koken en lekker eten voor ontspanning en het opladen van mijn energie. De balans tussen presteren op het werk en voldoende tijd voor ontspanning en interesses buiten mijn werk is voor mij een basisvoorwaarde voor het behouden van mijn energie.